Een dag om niet gauw te vergeten.
Een urn uitzoeken om daarin het as te doen van mijn overleden dochter heeft een zware lading. Gelukkig werden wij door vriendelijke en tevens professionele medewerkers geholpen. Het resultaat geeft mij een goed gevoel.
Gerrit
Zeer professionele en persoonlijke service. Er werd in een prettige sfeer heel goed meegedacht en hun suggesties leidden tot onze uiteindelijke keuze. De gedenksteen zag er geweldig uit. Goed gedaan - aanbevolen!
RONALD
Fijne persoonlijke aandacht en service
Jan
Gedenksteen prima opgeknapt,familiegraf van 70 jaar oud was wel aan een update toe. Nu mijn moeder is overleden is haar naam toegevoegd en alle andere namen mooi bijgewerkt. Verder is de steen op een nieuwe ombouw gelegd.Wij mijn zussen en ik zijn zeer tevreden Goed werk!
Gerda van Uffelen
Fijne service, goed advies, en op een bestaande grafsteen nog een naam toegevoegd. Hartelijk dank!
Chris
Westgedenktekens is een bedrijf wat ik classificeer als een echt familiebedrijf met hart en passie voor hun product en zaak. Het grafsteentje wat wij hebben besteld is precies wat wij wensten en draagt enorm bij aan het verwerken van ons verdriet. Erg dankbaar voor de fijne service en het mooie eindresultaat.