Gerard
West Gedenktekens reageerde snel met de offerte en de uitvoering van de werkzaamheden. Op de steen is een nieuwe inscriptie geplaatst en de oude inscripties zijn opnieuw gelakt. Ziet er mooi uit.
A. Nirandjan
Vanaf het 1e moment hartelijk ontvangen en met veel geduld geholpen. Persoonlijk advies en hele lieve mensen. Ze hebben alles makkelijker voor ons gemaakt. Dit familiebedrijf is een absolute aanrader.
Pythia
Vlotte en correcte uitvoering van het werk. Kwalitatief goed en mooi werk.
Familie Van Aller
Er is een nieuwe inscriptie aangebracht. De steen is schoongemaakt en de oude inscriptie is opnieuw gelakt. Het is mooi geworden. Er was vlot contact, zowel telefonisch als per mail.
Grafsteen ouders
Prima service nemen de tijd voor je bij het uitzoeken, je kan altijd bellen met vragen.
karel buitenhek
na telefonisch contact word er een afspraak gemaakt en de tijd genomen om een grafsteen uit te zoeken en samen te stellen. Prachtige winkel met genoeg voorbeelden en kundig advies om tot een besluit te komen , alles wordt besproken en voorbeelden gemaakt van de persoonlijke voorkeur. Levering van de steen binnen de afgesproken tijd en plaatsing is vakkundig en absoluut netjes. We hebben hebben inmiddels bij West-Gedenktekens nog een grafsteen in bestelling en een bloembak (graniet) ontvangen en zijn meer als tevreden . Grafstenen en accessoires zijn best kostbaar maar West-Gedenktekens is zonder meer betaalbaar en zeker aan te raden.