Floris
De service omtrent de levering van de bank was helemaal super, zeer flexibel en meedenkend. Tevens hebben de interieurtekeningen ons aan het denken gezet over de verdere indeling en inrichting van ons huis.
Wat een service , waar vindt je dat nog
Wij waren opzoek naar 3 barkrukken van Copenhagen. Zo kwam ik in contact via Whatsapp met Phylicia, best even spannend want wij moesten direct het volledige bedrag betalen. Phylicia gaf ons de beste prijs garantie en binnen 3 weken hadden wij de krukken in huis . Helaas een was beschadigd, maar ook dat werd heel snel opgelost. Phylicia houdt je continue op de hoogte van de voortgang. Echt een aanrader . Dit is zeker niet onze laatste aankoop bij je.
Marjolein M
Goed en snel interieuradvies gekregen. Bank is optijd geleverd en zit heerlijk!
Dea Meewis
Heel goed advies , Ik vond het lastig om een keuze te maken Phylicia heeft plaatjes gemaakt en gestuurd van het kastje wat ik graag wilde hebben met daarop de Shorebirds( die ik ook had gezien) voor het resultaat. Staat superleuk en krijg alleen maar complimenten! Heel erg blij mee!
Marjan Wesselink
Geweldige service, prachtige lamp en de mega doos was in cadeaupapier ingepakt :-)
Cheryl
Super blij met mijn "Shorebird" gekocht via Lux.A Shop. Snelle levering en duidelijke website voor design meubels en accessoires. Er komen binnenkort vast wat vriendjes bij.