Top bedrijf met zeer goede service
Wij hebben in het verleden een keukenkraan bij hun gekocht die na jaren een klein beetje begin te lekken. Dit gemeld op hun websiten en kreeg na 2 dagen al een belletje met de vraag waar en hoeveel de kraan lekte. Dit uitgelegd en kreeg praktische tips hoe ik dit kon oplossen. Tips werkte helaas niet en dit met hun besproken. Badmeublenet bleef maar meedenken hoe het probleem op te lossen en toen dit allemaal niet bleek te helpen, hebben ze kosteloos, terwijl de garantie al voorbij was, een nieuwe kraan geleverd.

Echt een bedrijf met een zeer klant gerichtte houding en service waar menig bedrijf een voorbeeld aan kan nemen.

Badmeubelnet, nogmaals bedankt 😀💪👊
Renate
Zeer goede service. Wij hadden het verkeerde artikel (kleur) ontvangen. Na direct contact te hebben opgenomen is er meteen een pakketje de deur uitgegaan met de juiste bestelling!
Top service heet dit!
T. Valckx
Mijn bestelling is niet afgeleverd op mijn adres. Gebeld met hun en het werd direct adequaat opgelost. Voor mij is dit een Top bedrijf met uitstekende service, een bedrijf met het♥️op de juiste plaats. Denken met je mee en zijn heel hulpvaardig. Beveel dit bedrijf dus ook met vertrouwen aan.
G. Stahlecker
Er was iets mis gegaan in de levering, maar dit is zo goed opgelost dat ik daardoor juist nog een keer zou bestellen. Overal kunnen dingen misgaan. Bedrijven die dat netjes oplossen zijn goud waard.
Mitch
Na bestelling werd ik gebeld door een medewerker. Hij vertelde me dat onze spiefgelkast en badmeubel wel in dezelfde kleur worden geleverd, maar omdat deze van verschillende leveranciers afkomen, er een klein kleurverschil in zou kunnen zitten. Na overleg hebben we besloten toch ergens anders een bestelling te doen. Maar dit was totaal geen probleem. Bestelling is snel geannuleerd en contact was erg vriendelijk! Klantenservice zit in ieder geval goed in elkaar.
Wim
Super service, onze wastafelkast paste niet meteen dat kwam door de leidingen en sifon. Mede dank zij badmeubelnet hebben ze het helemaal in orde gemaakt. Kortom super service