Gerda Sneekes
De spullen die geleverd zijn waren naar alle wens!

Alleen de bezorging verliep voor ons niet correct
Wij wonen in een appartement Er werd aangebeld En wisten niet dat het om
Een pakketje van GLS ging. Het was voor ons niet goed verstaanbaar via de intercom.Volgende dag zelf opgehaald bij dichtstbijzijnde pakketshop!
Mieke Duckers
Het bestelde douchekrukje dat prima op tijd arriveerde, bleek in de praktijk, door het gewicht van de gebruiker toch niet zo goed te werken. Na een mailtje met Zorgthuiswinkel is het krukje omgeruild voor een zwaarder uitgevoerd exemplaar. Binnen een dag geregeld!! Super service, dank je wel!!
Petra
Supergoede service! De site is duidelijk, de producten goedkoper dan elders en bij vragen denken ze echt goed met je mee. Een hele fijne ervaring!
Beniest Werner
Ik ben geen grote klant, maar zelfs dat maakt niet uit voor de goede service van deze zaak. Vlug besteld, vlug geleverd, ondanks een kleine tegenslag, ook daar werd vlug in geholpen. Trouwens als er iets niet goed is, dan zeg je het toch. Een invalide als ik klaagt wel al eens, omdat wij alle dagen het moeilijk hebben. Maar thuiszorg winkel probeert met zijn gamma, toch wat comfortabeler leven te maken. Niet alleen sterren voor jullie, maar doe zo voort, bedankt
Sharon Jongejan
Ik heb een beentrainer,stoelfiets besteld en is ook goed bezorgd. ..met het product is niks mis mee alleen een waarschuwing !! Als je 45 minuten aan het fietsen bent geweest wordt het metaal waar de trappers aan zitten heet ! en ik heb nu 2 keer mijn vingers bijna verbrand.... dat hadden ze er wel even bij mogen zetten als waar schuwing....?!
Audrey W
Ik heb gisteren mijn bestelling geplaatst en heb het vanmorgen met de post gekregen!!
Het ging allemaal zo makkelijk en supersnel! Perfect, 10/10