anke
Pim Montijn heeft me zeer goed geholpen. Mooi cv, mooi LinkedIn profiel. Kan het iedereen aanraden.
Alexander
Mooie service! Fantastisch nieuw logo!
Suzanne
Helemaal happy! MooiCV heeft voor mij mijn cv op maat herschreven en ik heb een Portfolio CV besteld. De eerste aanlevering was al bijna goed, er waren nog maar een paar aanpassingen nodig. Ik vind het knap hoe jullie met mijn informatie tot deze resultaten kunnen komen. Het ziet er echt fantastisch uit! Een aanrader voor iedereen wat mij betreft.
Kasper
Tja, wat moet ik zeggen. Ik ben zeer tevreden. Ik heb een mooi vormgegeven cv ontvangen die op maat is geschreven. Voor al de tekst vond ik erg sterk verwoord en ook overzichtelijk ingedeeld. Mijn LinkedIn is verbeterd en er is een prachtige sollicitatiebrief voor me geschreven. Nogmaals, ik ben zeer tevreden!
Erwin
Pim van MooiCV heeft mijn CV en sollicitatiebrief helemaal geupgrade. WOW wat een transformatie en verbetering. Echt heel blij mee! Het contact via de mail ging snel wat heel fijn is. Daarbij was de service uitstekend. Net als me CV en brief.
Dank je wel!
Coen
MooiCV maakt waar wat ze schrijven! Reageren zeer snel en binnen de afgesproken tijd heb ik een zeer mooie, nette CV. Pim bedankt!