Albert
Ik ben heel erg tevreden over de support van Pim bij het opmaken van mijn nieuwe CV. De opmaak van het CV en het template voor de motivatiebrief zijn erg professioneel. Kleine aanpassingen zijn eenvoudig zelf aan te brengen en toen ik er een paar keer niet uitkwam heeft Pim mij (kosteloos) geholpen. Fijne service. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Broeksteeg
Goed werk! De teksten helder en concreet geschreven. Heel goed mijn cv op de vacature laten aansluiten. En een zeer professioneel samenhang tussen mijn cv en motivatiebrief gemaakt. Het ziet er top uit.
anke
Pim Montijn heeft me zeer goed geholpen. Mooi cv, mooi LinkedIn profiel. Kan het iedereen aanraden.
Alexander
Mooie service! Fantastisch nieuw logo!
Suzanne
Helemaal happy! MooiCV heeft voor mij mijn cv op maat herschreven en ik heb een Portfolio CV besteld. De eerste aanlevering was al bijna goed, er waren nog maar een paar aanpassingen nodig. Ik vind het knap hoe jullie met mijn informatie tot deze resultaten kunnen komen. Het ziet er echt fantastisch uit! Een aanrader voor iedereen wat mij betreft.
Kasper
Tja, wat moet ik zeggen. Ik ben zeer tevreden. Ik heb een mooi vormgegeven cv ontvangen die op maat is geschreven. Voor al de tekst vond ik erg sterk verwoord en ook overzichtelijk ingedeeld. Mijn LinkedIn is verbeterd en er is een prachtige sollicitatiebrief voor me geschreven. Nogmaals, ik ben zeer tevreden!