Marjon Wei
Goede prijs en informatie
Hernan
Ik was op zoek naar een ergonomische muis welke ook goed in mijn hand past. Omdat ik niet zeker was welke ik nodig had heb ik Coolgods gevraagd om mij te adviseren, Door middel van specifieke vragen hebben ze mij een muis geadvisserd welke perfect past en fijn werkt. Ik ben heel erg blij met mijn aankoop en geef Coolgods een dikke 10 voor hun goede en vriendelijke service en snelle levering!
Floris Yuval
Leuke webwinkel met gadgets. Ik was op zoek naar een verjaardagscadeau voor mijn vriend en heb een leuk artikel besteld. Ontving direct een mail dat mijn bestelling en betaling verwerkt waren, en kort daarna ontving ik nog een email dat mijn bestelling verzonden was met daarbij het traceer nummer van pakket. Snelle service en verzending, prima webwinkel!
Kelte
Gisteren geld overgemaakt voor een computerbehuizing.
Vandaag pakketje supergoed verpakt aangekomen. Helemaal vol met piepschuim zodat er niks mee kon gebeuren.
Absolute aanrader!
Tonny van Esch
Hele goede service! Ik heb gevraagd of er een verticale muis was waarvan de knoppen minder zwaar indrukte als van het model wat ik had. Hierop wist niemand direct antwoord te geven, maar ze zijn gaan testen met de modellen welke ze op voorraad hadden en me direct teruggebeld. Volgende dag had ik de nieuwe muis al in huis en is helemaal perfect naar mijn wensen.
Dit is dus met recht de maximale score waard, welke ik normaal in een waardering niet serieus zou nemen.
Met garantie en nazorg heb ik geen ervaring maar de algehele indruk die ik van dit bedrijf heb laat daar geen twijfel over bestaan dat ook perfect geregeld is.
Floris
Prima service en betaalbaar. Gisteren besteld en vandaag ontvangen. Netjes verpakt en met UPS verzonden, terwijl ik maar €1,95 heb hoeven te betalen voor het verzenden (met post). Ik kom zeker nog eens terug voor de leuke gadgets die coolgods heeft