Luc G
Hele goede ervaring gehad met Robert Herder. Ik heb nog een oud mes van mijn grootmoeder dat ik bijna dagelijks gebruikt. Heb zelf ook al verschillende messen besteld. Vooral het groentemes in carbonstaal is geweldig. Het enige wat ik een beetje jammer vind, is dat er geen hoesje om het lemmet te beschermen bij geleverd word of beschikbaar is in de webshop. Natuurlijk zijn deze wel vrij makkelijk op andere plekken te krijgen, maar ik had het zelf liever ook van Herder.
Albert
Snel afhandeling. Professionele kwaliteit producten
an van dun
Eenvoudige en heldere website, makkelijk te kiezen en te bestellen. Mooie producten, en de prijzen zijn even scherp als de supersnel geleverde messen! Heb de aanbiedingen van andere leveranciers bekeken, en in eerste instantie lijken ze voordeliger maar aan het einde van het verhaal bleek de som gelijk omdat de leveringskosten het verschil ophieven - dan kies ik toch liefst voor een authentiek bedrijfje met ‘ziel’. Ik geef ook de no-nonsense verpakking (eco, less is more) een dikke plus!
Marjolein
Ik ben verrast door het mooie mes, de uitstekende service en de snelheid waarmee alles is geregeld. Ik kom zeker terug in de toekomst.
Annemarie
Snelle levering (via de brievenbus), al 60 jaar trouwe gebruiker van deze messen. In al die jaren pas 3 aardappelschil mesjes recht model versleten. Top product
Gijs de Prins
Prachtige (boterham) messen. Prijzig maar ze zijn het waard!
Zeer snelle en correcte levering. Bij aankoop van meerdere stuks is de prijs heel aantrekkelijk.