Marco
Snel genoeg... en super kwaliteit... wel aan de dure kant .. ( voor mij dan ) maar nooit iets anders meer .. gewoon goed spul !
deMessenslijper (Han Damen)
Ik gebruik regelmatig messen van Robert Herder, van het kleine schilmesje tot de prestigieuze K-serie. Daarnaast krijg ik ze als professioneel ambachtelijk messenslijper regelmatig in de vingers.
Iedere keer wordt ik weer blij van het resultaat. Deze messen zijn en blijven scherper dan ieder ander westers mes en kunnen qua scherpte en staalkwaliteit gemakkelijk de vergelijking aan met de tegenwoordig zo populaire Japanse messen. Qua gebruiksgemak en handelbaarheid gaan ze daar zelfs ver boven. Ze zijn licht, wendbaar, extreem scherp en veel minder gevoelig voor onjuist gebruik. Ze passen ook veel beter bij onze westerse snijtechnieken. Als u een mes van Japanse kwaliteit overweegt aan te schaffen, bekijk dan ook zeker de messen van Robert Herder!
Luc G
Hele goede ervaring gehad met Robert Herder. Ik heb nog een oud mes van mijn grootmoeder dat ik bijna dagelijks gebruikt. Heb zelf ook al verschillende messen besteld. Vooral het groentemes in carbonstaal is geweldig. Het enige wat ik een beetje jammer vind, is dat er geen hoesje om het lemmet te beschermen bij geleverd word of beschikbaar is in de webshop. Natuurlijk zijn deze wel vrij makkelijk op andere plekken te krijgen, maar ik had het zelf liever ook van Herder.
Albert
Snel afhandeling. Professionele kwaliteit producten
an van dun
Eenvoudige en heldere website, makkelijk te kiezen en te bestellen. Mooie producten, en de prijzen zijn even scherp als de supersnel geleverde messen! Heb de aanbiedingen van andere leveranciers bekeken, en in eerste instantie lijken ze voordeliger maar aan het einde van het verhaal bleek de som gelijk omdat de leveringskosten het verschil ophieven - dan kies ik toch liefst voor een authentiek bedrijfje met ‘ziel’. Ik geef ook de no-nonsense verpakking (eco, less is more) een dikke plus!
Marjolein
Ik ben verrast door het mooie mes, de uitstekende service en de snelheid waarmee alles is geregeld. Ik kom zeker terug in de toekomst.