W. Joustra
Wat een fijne webwinkel, heel overzichtelijk en goede opties om te sorteren in het ruime assortiment. Ik had per ongeluk twee vlinderstrikjes besteld in plaats van drie. Annuleren kon niet dus ik dacht dan stuur ik een mail om er eentje bij te doen. Voordat de medewerker kon reageren was de bestelling al verstuurd, mooi vlot! Ik dacht dan zit er niets anders op dan eentje los te bestellen en mijn "verlies" te nemen. Krijg ik de volgende dag mail terug dat de verzendkosten van die tweede bestelling terug worden gestort. Dát is nog eens service, bedankt!
Patrick
Prijs, kwaliteit zeker OK
Maar verzending is niet direct zoals op hun website staat. Heb 2 bestelling gedaan en telkens 2 dagen moeten wachten voor het verzonden wordt naar Belgie en dan duurde het nog eens 2 tot 3 dagen.
Robin
Goede en persoonlijke service.
Michiel
Prima service
Cédric
Door onvoorziene omstandigheden werd het product niet op tijd geleverd. Het contact en service die daarop volgde was echter zeer constructief en aangenaam. Zonder dat ik daar uitdrukkelijk om vroeg werden de verzendkosten dan ook teruggestort. Ps: mooi aanbod en kwaliteitsvolle producten voor een scherpe prijs!