Jo De Backer
Na even geduld te moeten hebben is alles goed gekomen. Bedankt Rootsmann team om toch alles op alles te zetten voor ons
Geertje
Na veel moeite eindelijk mijn mooie nee classic zwart ontvangen. Wat een leuk bedrijf en wat een super service. Heel erg bedankt voor alle moeite.
Jan Brand
Zeeeeeer tevreden met zowel de levering als de kwaliteit van ons lockerdressoir en onze steigerbuis werktafel!
Agnes van Gameren
Enorm blij met mijn Rootsmann kastje. En enorm blij met alle moeite die het bedrijf heeft gedaan, ondanks hun moeilijke tijd, om het kastje alsnog bij mij thuis te bezorgen. Ik vind het een topbedrijf met geweldige meubels. Ik ga in de toekomst zeker weer wat bestellen.
Marieke
Wij zijn erg blij met de mooie kast, tevens snelle levering. Nadeel vonden wij wel dat we niet zijn gebeld zoals in de ontvangen mail werd
gezegd maar de doos door de bezorger onder de carport is geplaatst.
Wietske Boer
Dit is de 2e x dat ik een product bestel bij Rootsmann. De 1e x ging prima met goede duidelijke levering op afgesproken tijd. De 2e x werd het geleverd niet comfort afspraak die gedaan was via de mail. Kreeg ik ook een verkeerd product. Deze had direct mee retour gekunt als de courier mee had geholpen in huis zoals in de mail was toegezegd. Uiteindelijke meerdere mails gestuurd. Meerdere keren geproberrd te bellen, geen gehoor. Maar via de telefoon uiteindelijk alles kunnen regegelen. Een flauw excuses kreeg ik doordat er gezegd werd "O ik wou net de mail behandelen", geen sorry dus. Ik ben dit niet van Rootsmann gewend. Uiteindelijk toch een retourlabel opgestuurd gekregen en mijn nieuwe product is onderweg... daar heb ik nog wel genoeg vertrouwen in.