Bert Hogewoning
Ik ben vorig jaar geëmigreerd naar Indonesië,ik gebruik pripost nu bijna een jaar erg makkelijk om post te bekijken of te laten versturen als je in het buitenland woont.
Mocht je ergens vragen over hebben dan hebben ze een aantal mogelijk heden ik zelf vindt de helpdesk via WA erg handig, ik heb al een aantal keren hulp gevraagd en zeer kundig geholpen.
Ook gewoon je saldo opwaarderen via je bank gaat soepel.


Alexander
Voor mij is Pripost de ideale oplossing voor plaats- en tijdonafhankelijk werken in Nederland en daarbuiten. Het lijntje met de klantenservice is kort en oplossingsgericht. Professionele organisatie met een persoonlijke touch. Kosten-baten is een overweging maar ik ben ervan overtuigd dat het zich terugverdient. Absolute kwaliteitsslag.
Kees
Prima oplossing om post te ontvangen in Nederland en te laten doorsturen naar het buitenland. Eenvoudige webportal en een heel goede en vriendelijke klantenservice. Een AANRADER!
Joris
Al een tijdje op zoek naar post->scan service. Ook omdat dat door onze receptie van het kantorencomplex niet altijd even goed ging helaas.

Vond het wel spannend aan het begin, want het is toch je post.. Ook omdat ik nog geen mensen kende die pripost gebruikte, of dat iig niet kenbaar maakten. Uiteindelijk toch geprobeerd nadat ik iemand anders blijkbaar toch pripost gebruikte. Als test had ik eerst mezelf een brief gestuurd :-)

Superblij met de service. Altijd meteen PDFs (zoekbaar door OCR) van je post. Geen papieren rompslomp meer, en lekker als je even in het buitenland zit. Ik heb het nu ongeveer een half jaar, maar had het graag jaren eerder gehad.

Nog niet gebruik gemaakt van pakketjes etc, maar dat komt misschien nog wel. Duidelijke portal, en genoeg opties. Aanrader!
Arnold
Ik zit al vele jaren bij Pripost. In eerste instantie omdat de postbus van PostNL veel te duur werd, maar ook omdat alle post meteen gescand en doorgestuurd wordt naar email! Nooit meer brieven zelf inscannen en opbergen. Maar ook nooit meer te laat post ontvangen na een lange vakantie of een zakenreis, waardoor er voorheen (soms) financiële schade ontstond. In al die jaren heb ik ervaren dat PriPost alles wat ze doen, om goede (en makkelijk uit te leggen) redenen doet. Zeer professionele diensteverlening waar ik na al die (6) jaren bijzonder blij mee ben!
Siska
Een digitale postbus is helemaal van deze tijd en levert tijd op die je aan de opstart van je bedrijf goed kan besteden. Je ziet snel wat er aan post binnen komt en zo krijg je goed overzicht van je werk.