WebwinkelKeur

klantbeoordeling

9,2/10


StarStarStarStarStar
  • L. Smit: “Mooi product, degelijke bamboe gordijnen, heel blij mee. Snelle levering, keurig verpakt. Bij eerste transport (voor mij geen bekend bedrijf) vond ik levering niet fijn. Geen dag of tijdvak aangegeven en geleverd bij buren eindje verder. Tweede levering via post.nl was netjes, verloop kon ik volgen en zelfs nog tijdvak kiezen. Weet niet of dit kwam door het telefoontje dat ik heb gedaan n.a.v dat andere bedrijf. In ieder geval, mocht ik weer wat nodig zijn, koop ik weer bij trisq.nl. ”
  • W. van Iersel: “Ik had 2 dezelfde buismotors besteld, maar achteraf bleek 1 rolluik een dikkere buis te hebben. Raamdecoland gevraagd en ik kreeg direct een nieuwe motor geleverd en een retourbon voor de overtollige. Zeer vlotte en vriendelijke afhandeling. Bovendien prima produkten tegen een uitstekende prijs. Toen na een aantal weken een probleem met 1 motor leek te zijn, kreeg ik direct een nieuwe motor toegestuurd als ook weer een retourbon voor de defekte. Dus top service.”
  • Janny Dam: “Mooi product. Snelle levering. Eenvoudige montage. Een tip ter verbetering, laat de klant weten dat het product verstuurd en op welke dag het aangeboden gaat worden. ”
  • Lena: “Prima kwaliteit, degelijk verpakt, quasi onmiddellijk geleverd : enfin .... perfect ! ”
  • Johan: “De snelste levering roept hun site! Nou echt niet, had het net zo goed bij aliexpress in China kunnen bestellen! Op e-mail wordt nauwelijks gereageerd, en als er al gereageerd wordt, is het een e-mail adres waar je dan niet op terug kan sturen, en krijg je een foutmelding terug. Ook krijg je geen verzendbevestiging van hun, dus weet je ook niet wanneer je het pakket kan verwachten. Er is nog een hoop te verbeteren raamdecoland.nl!”
  • Jan Habets: “Ik ben heel tevreden zou komende week op maandag geleverd worden, was er echter al op vrijdag in dezelde week. Werkt prima . Snelle levering goed product..”
lees meer ervaringen >