Danny Wouters
nog wat vroeg om een beoordeling te geven over het product. Ziet er goed uit en werkt perfect. Vlotte levering. Na drie weken ben ik er heel tevreden mee.
Willem Boorsma
alles prima verlopen, goede service
j
gaaf product, goed beschreven en perfect verstuurd
Luc DE LAENDER
Perfecte monitor en 1 dag later geleverd maar de manier waarop PostNL het pakket bij mij thuis heeft bezorgd.... Abominabel!!!
Rodney
Bestelling gedaan van twee beeldschermen. Kreeg een berichtje dat er nog maar 1 helaas op voorraad was en dat ik het geld van het tweede scherm terug zou krijgen en of dat goed was. Voorgesteld om twee andere soortgelijke schermen te leveren, dit was geen enkel probleem. Prima opgelost en nette schermen ontvangen voor een scherpe prijs.

Helaas waren ze de kabels die ik erbij had gekocht vergeten. Na een mail mocht ik kiezen voor na sturen of mijn geld terug, ik heb gekozen voor mijn geld terug. Mijn Geld stond binnen een aantal dagen netjes terug op mijn rekening.

Fijne klantenservice en goed geholpen. Bellen kan echter niet maar daar heb ik totaal geen last van gehad. Vaak binnen 24 uur een reactie terug. Een aanrader!
Ger
Goede prijs, correcte en snelle afhandeling en bezorging. De computer beantwoord volledig aan de verwachting.