Benjamin
Allereerst bied ik bij voorbaat mijn excuses aan voor mijn spelling, het is de Google-vertaling die mijn mening in het Nederlands heeft omgezet omdat ik Frans ben en ik niet gemotiveerd was om Nederlands te leren voordat ik dit bericht schreef. Ik hoop dat je het niet erg vindt. Ik raad MIJNBAARD aan vanwege hun snelheid van verzending, wat echt gek is, ik woon in Frankrijk en ik heb maar 3 dagen op mijn pakket gewacht !!! het is net zo snel als een bepaalde internetverkoper wiens naam ik niet noem. Ik nam verschillende merkproducten zoals SUAVECITO, Mr BEAR FAMILY, 2/11 DUENOVEMBER ... Ik was aangenaam verrast "en ook mijn vrouw" door de texturen en geuren van de verschillende gekochte producten, ik ben echt een fan en ik denk dat ik vond de juiste pasvorm! Wat kunnen we nog meer zeggen, behalve dat er maar heel weinig sites zijn die levering in het buitenland aanbieden vanaf 20 € aankoop en dat een klein geschenk biedt dat altijd blij is, we zullen het niet verbergen voor 40 € ... het is zelfs een primeur voor mij. Ik neem mijn abonnement op MIJNBAARD vanaf vandaag "tot grote spijt van mijn bankier", een betere prijs / kwaliteit verhouding zou ik nergens anders vinden. Mijn mandje voor volgende maand is al klaar. Ik hoop dat je genoeg moed hebt gehad om mijn hele recensie te lezen, maar ik vind het belangrijk om mijn gevoelens 100% te uiten op een kwaliteitssite als deze. Ik geef je kusjes met mijn baard en snor en dwing je het team. Dankjewel ❤
Rapperrep
Ik ben tevreden van de dienst na verkoop, maar de leveringstijden kloppen niet . Pakje besteld op zaterdag 1 mei, pakje komt pas morgen aan op 6 mei, spijtig dat er altijd weer iets niet juist is, ook al is de dienst na verkoop behulpzaam , het pakje komt toch te laat aan.
Marc
Snelle verzending en interessant assortiment. Levering was weliswaar een dagje later wegens koningsdag, maar dat had ik ook wel verwacht.

Dat het product niet zo geweldig ruikt als ik op basis van de beschrijving dacht te kunnen verwachten is jammer, maar valt MijnBaard niet echt aan te rekenen (ik heb daarom nu wel reviews bij die producten gezet).
Gavin
Goede en snelle service
Marek
Snelle levering!
Joop Tijnagel
Ja, heb net Mühle Scheerstandaard Chroom Sophist binnen gekregen gisteren besteld en vandaag geleverd, mooie robuuste standaard van chroom staal, ben vanaf afgelopen zondag weer begonnen met scheren op de oude krabber manier, ik had nog een krabber en kwast deze lagen nu los op het plancet en nu staat het weer netjes op het plancet.