Floris
Dit is mijn tweede bestelling bij dit bedrijf. De eerste producten en service zijn boven verwachting goed. Beginnende met service, supersnel antwoord van de backoffice? Remco in dit geval. Zeer fijn want er is direct support.
Producten zelf welke ik heb besteld zijn prettig. Goed voor mijn baard en huid.
Tijdens mijn tweede bestelling, vandaag, wederom supersnel antwoord op een vraag. Wederom Remco en wederom snel. Dank!
Bearded outsiders NL
Snelle levering volgende dag in huis ! En nog een klein extraatje er bij !
Koen
De pomades en shampoos in de supermarkt vallen nogal tegen. Mijnbaard.be heeft veel meer keuze en de producten zijn van goede kwaliteit. Voor de meeste producten staan de ingrediƫnten duidelijk aangegeven zonder al te veel te moeten klikken. Ideaal!
De site zou wel ietsje vlotter kunnen gaan moest bij elke pomade het volume of gewicht erbij staan in de titel. Dat is nu maar voor een deel zo.
Karel
Overlaatst een bestelling geplaatst die ergens onderweg van de radar was verdwenen.
Mijn Baard heeft mij de bestelling gewoon opnieuw opgestuurd. Zonder poespas, tralala of gezever.
Het getuigt van een vertrouwen in de bebaarde medemens waar een voorbeeld mag aan genomen worden door velen in deze tijden.
De bewuste bestelling is ondertussen toch bij mij toegekomen. Na overleg met de beheerders sturen ze mij een retourlabel op waardoor alles terug netjes op zijn plaats terechtkomt!
Bedankt, mannen van Mijn Baard!!!
Ivonne
Netjes opgelost. Kerstkado besteld voor manlief in november, niet goed gecontroleerd door mij. Er ontbrak 1 baardolie kwamen we achter op 1e kerstdag. Na mailen kreeg ik het alsnog netjes toegestuurd EN ik had het de volgende dag in huis. Netjes opgelost!
Wef
Goed assortiment, fijne prijzen en een heel snelle bezorging. Aanrader!