WebwinkelKeur

klantbeoordeling

9,8/10


StarStarStarStarStar
  • Chakir : “Service: Matig. Site is wat onoverzichtelijk met bestellen (de link met RAL nummers werkt niet), meeste vragen worden wel beantwoord in de FAQ. Ondanks dat het een van de duurdere leveranciers voor spinning poles is, valt er niet te onderhandelen en wordt dit op enigszins denigrerende toon afgewimpeld. Bezorging: Uitstekend! Product werd snel, netjes op de afgesproken datum en goed verpakt bezorgd. Product: Goed. Spinning pole lijkt vooralsnog uit kwalitatief goede en esthetische onderdelen te bestaan. Hij "klikt" wel af en toe bij gebruik van de spinning modus, maar wanneer de paal strakker wordt geklemd om dit te voorkomen, draait deze ook gelijk een stuk stroever. Vooralsnog lijkt hij zich niet te verplaatsen en staat hij na een paar weken nog waterpas. Helaas is de meegeleverde waterpas niet, zoals was toegezegd, vergelijkbaar met degene die op de site besteld kan worden. ”
  • Nele VdB: “Prima en snel antwoord op al mijn vragen, vriendelijke mails en snelle service! Een aanrader.”
  • Studio Polestyles: “BEHULPZAAM-TOT IN DE PUNTJES VERZORGD-GOEDE BEREIKBAARHEID-TOPKWALITEIT Voor onze paaldans studio ben ik op zoek gegaan naar danspalen en ik kwam o.a. bij danspalen.com uit. We waren op zoek naar danspalen van 3.70m die snel neergezet en weggehaald kunnen worden. Danspalen.com kwam met de perfecte oplossing, naast de danspalen werden er vaste plafondplaten gemaakt waar de palen in en uit geklikt kunnen worden. Hierdoor staan de lange danspalen zeer stevig verankerd. Daarnaast werden de danspalen snel geleverd, zijn ze van fantastisch materiaal. Zowel de spinning als de static danspalen en zowel de gepolijste rvs als de gecoate palen. Je krijgt echt waar voor je geld! En alles werd bijgeleverd, van waterpas tot de schroeven voor in het plafond. Een echte aanrader dus!!”
  • Kenter: “We belde alleen met een vraag over inkorten. We werden super goed en vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Dikke 10”
  • Suzanne: “Erg behulpzaam. Goede en snelle service.”
  • Kim: “Snelle, vriendelijke levering. Binnen een week had ik mijn op maat gemaakte danspaal binnen. Na een afleverpoging op het verkeerde adres direct contact met zowel de leverancier als de koerier waarbij ik zeer correct en netjes ben geholpen! De eerstvolgende dag voor 9:00 uur had ik mijn paal al in huis :) Makkelijk te monteren met het bijgeleverde gereedschap! TOP!”
lees meer ervaringen >