Bart van der Post
Snelle bezorging, prachtig boek.
Ingrid Drost
Mooie site. Maar dat kan.. Wat bijzonder is is de persoonlijke noot. Het product wordt mooi ingepakt zodat je het eventueel ook kado kan doen en er zit een leuk persoonlijk kaartje bij. Dit wordt met de hand ingevuld door degene die het verpakt heeft. Je voelt je gezien binnen dit bedrijf.
Wat ik niet heb vermeld: Goed navigeren door de website, duidelijke mooie foto's, goede product omschrijvingen, snelle en accurate levering. Prima.
Leo
Mooie webshop met prachtige producten voor eenieder die goede kwaliteit waardeert en/of een bijzonder cadeau zoekt.
Dorien
Wat een fijne webshop met mooie producten. Overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Snel geleverd. En wat een feestje om zo een pakketje te krijgen. Het zat goed verpakt in een mooie doos. Ook de planner zelf was prachtig ingepakt. Een heus cadeautje voor mijzelf. Kortom top geregeld.
Monique
Echt super tevreden! De website is overzichtelijk en er is en ruime keus. Bij het ontvangen van mijn bestelling was ik aangenaam verrast, het was super mooi ingepakt. Zo mooi, dat ik het eigenlijk niet wilde uitpakken! Echt een super service, en ben heel blij met mijn bestellingen!
Lise
Supersnelle levering en een goede en meedenkende klantenservice