Katerina
Oplettende medewerker wees mij op producten die niet bij elkaar hoorden en stelde de juiste productencombi voor, heel attent.
Brendie
Super snelle verwerking van mijn notitieboek! Ik had een last-minute kado idee en ik had gebeld om 10:00 uur. Om 15:00 uur lag het ingepakt voor me klaar. Heel vriendelijk werd er met me meegedacht. Kan niet beter!
Mireille
Altijd een leuk assortiment om je agenda weer opnieuw mee te vullen. Iets om echt vrolijk can te worden. Nadat ik iets had besteld met verschillende afmetingen kreeg ik een mailtje of dit wel klopte. Super service dus en als het pakje dan aankomt en er ook nog is zo gezellig uitziet dan ben ik een tevreden en blije klant😊
Margareth
Leuke items om cadeau te geven en ze worden ook nog een leuk ingepakt.
Heb zelf een Moyu notitieboek, ik heb nooit meer een pagina met afgestreepte notities of fouten want je wist het zo weer weg. Zo fijn!
marianne
Ik gebruik al jaren de luxe Castelli notebooks als "journal".Nu voor t eerst bij My lovely notebook een prachtige gedecoreerde besteld en heel snel ontvangen.Zo leuk als kadootje ingepakt:enig!Voor herhaling vatbaar.Ik ga dagelijks nog meer schrijven dus😉.
Florine
Mijn bestelling voelde als een echt cadeautje: supersnel geleverd, leuk ingepakt, en zelfs een persoonlijk handgeschreven briefje erbij. Ik ben dolblij met mijn nieuwe filofax Organiser A5 Eco essentials; de kwaliteit is prachtig en ik heb er alle vertrouwen in dat hij me nog lang van dienst zal zijn. Ik weet zeker dat ik hier mijn toekomstige aankopen zal doen! Gewoon helemaal top!