WebwinkelKeur
klantbeoordeling
9,5/10
136 ervaringen
Schaufeli:

helder advies en pro-actief contact. Afspraken nagekomen.
Habraken:

Super service en snelle levering!
Guiljam:

Op een zondagavond een kamado besteld, de volgende dag gebeld door 1 van de medewerkers voor het maken van bezorg afspraak. Al gelijk voor een dinsdag. Ook tijdens het afspraak maken nog wat informatie kunnen vragen en uitgebreid door hen beantwoord. Zowel vooraf aan de koop als ook na de koop, via de chatfunctie vlot en adequaat antwoord gekregen.

Aflevering conform afspraak en op een door mij aangegeven plek door hen netjes neergezet. Ook vriendelijke mensen bij het afleveren.

Positief verrast want er zou 1 item op backorder staan wat later nageleverd zou worden, zat er gewoon bij. Dus in 1 x alles compleet.

Een heel heel klein minpuntje, maar dit is dan ook om echt iets te zoeken om wel heel kritisch te zijn. Er zouden een paar chunks appel en/of hickory worden toegevoegd om even te proberen, die zaten bij de aflevering er niet bij. Maar voor de duidelijkheid, dat zat dus/behoorde ook niet tot het totaal pakket/bestelling. En als dan het accessoire van het totaal pakket al wel wordt meegeleverd terwijl die op nalevering stond.

Qua koopbeleving tot op heden dus helemaal goed.
Franssen:

Goede website. Zeer snelle en goed verpakte levering.
DC.:

Een BGE besteld om 00.15, omstreeks 9 uur in de ochtend werdt ik gebeld, om 13 uur stond ie in de tuin! De bezorger was ook niet te beroerd om gezamelijk de spullen over het grind pad in de tuin te zetten. Wat een top service!
Weltevreden:

- goede prijs
- snelle service
- telefonische bereikbaarheid
- deskundigheid