Bert
Vanwege andere reviews even getwijfeld, maar toch een bestelling geplaatst en contact met hen opgenomen met vraag over levering. Keurig terug gebeld door een medewerker en ze hebben me prima geholpen. Ik was in de gelegenheid om even langs te gaan op locatie. Geen dozenschuiver, maar een echt bedrijf waar hard wordt gewerkt aan verkoop, onderhoud en reparatie van professionele weegsystemen. De gekochte Christen Swiss OR-20 was voor aflevering nog gecontroleerd op werking en nauwkeurigheid. Bijzonder tevreden met deze weegschaal die ook nog over vergaande instellingen blijkt te beschikken. Top service!
Else
Nog voor we de weegschaal goed en wel in gebruik hebben genomen, is het batterijenklepje zoek geraakt. Als extra service is er door Christen Swiss een nieuw vervangend klepje opgestuurd. Zonder extra kosten en het werd de volgende dag al hier afgeleverd.
Hierdoor kunnen wij de weegschaal weer dagelijks gebruiken.
Banketbakkerij den Hollander
Snel een simpele weegschaal besteld in afwachting van een proffesioneler bakkerij-model van UWE.
Typenummer OR-50 voldoet totaal aan mijn verwachting en hoe is mogelijk voor dit beperkte bedrag? (€87)
Omdat het een Nederlandse firma is was de factuur geen gedoe, zelf even uitprinten en klaar.
De door Swiss aangevinkte €5,- verzendingsschade verzekering heb ik uitgezet omdat dit in mijn ogen overbodig is omdat een beschadigde doos sowieso niet geaccepteerd wordt.
Fijn te lezen dat een andere weegschaal en kassa leverancier de Ridder & Hertog zo tevreden is over de snelle levering van Christen Swiss.
De beiden firma's zitten op exact hetzelfde adres in Geldermalsen waarom zou het dan niet snel kunnen? Hoop wel dat de €9,- bezorgkosten de Ridder & Hertog bespaard is gebleven.
Christen Swiss is een aanrader voor deze categorie weegschalen, bij Ridder & Hertog wip ik binnenkort langs voor een uitgebreid kassa/weeg winkelsysteem toegerust op de bakkerijsector.
Zoekt u een goede weegschaal in deze prijsklasse dan is Swiss een aanrader.
De nazorg en garantie zijn door mij met vijf sterren aangevinkt omdat dit naar mijn gevoel ook goed zal zijn mocht het ooit nodig blijken.
De Ridder & Den Hertog
De Christen Swiss EL-06 besteld. Deze was snel geleverd. Ook vragen achteraf werden goed beantwoord.