Jaccies
Balkondoek op maat besteld in transparant , maten doorgegeven bestelling geplaatst, en na 14 dagen netjes geleverd . balkondoek is van zeer goede kwaliteit. Alles top verlopen. Vind echter nergens wat is de garantie op dit transparante pvc doek ?
veerman
snelle offerte , goede tekeningen ,goede communicatie over voortgang productie proces nette levering van behulpzame chauffeur maar vooral uitstekende materialen met zeer goede handleidingen en compleet pakket
Al met al een uitstekend bedrijf waar vele een voorbeeld aan kunnen nemen
Hans
Prima service, goede begeleiding met tekening en offerte vooraf en snelle levering van de bestelde balkonhekjes. Zal dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Age
In maart 2024 heb ik een sierhekwerk (2 maal 10 meter) type B01 geplaatst (geen ervaring met plaatsen). Bouwtekening, levertijd, het sierhekwerk zelf en aflevering was keurig verzorgd (complimenten voor chauffeur Roelof). Wel is de montage instructie voor niet professionals te summier om het mooi waterpas te plaatsen. Bijvoorbeeld span eerst een lijn over de volle lengte; gebruik schorren en wat snel drogend beton om de palen goed vast te zetten. Ook kunnen de bouten om de elementen vast te zetten wel wat kleiner. Houd er verder rekening mee dat de lippen die in de sleufgaten worden geplaatst weinig ruimte laten om een kromming/bocht te faciliteren. Niettemin ben ik tevreden over het eindresultaat en kan ik de Hekwerk webshop zeker aanbevelen.
Age
Jeroen W.
Ik zou bijna willen dat ik veel vaker hekwerken nodig had, want mijn ervaring met hekwerkshop was top. Veel om uit te kiezen, een goeie prijs, daarna uitstekend geholpen door ter zake kundige medewerkers. Een voorbeeld: "wilt u echt de staanders naar buiten hebben gericht, dan wordt uw dakterras wat kleiner?". En dat nog in de offerte-fase. Daarna de tekeningen, gewoon heel goed dat alles nog even gecontroleerd wordt. Paar keer op en neer gemaild.

Tot de bezorging, van iemand die nog even mee wilde helpen ze naar boven brengen.

Hekwerkshop heeft z'n zaakjes gewoon goed op orde. En een kwalitatief uitstekend hekwerk gemaakt!
H. Sanders
Fijn bedrijf wat zich houdt aan afspraken, goede opvolging geeft en gelukkig ook een prachtig product. Dit was de 2e keer dat we van hun diensten gebruik maakten en een volgende keer doen we dat zeker weer! Een dikke aanrader :-)