A.B. van Welsenes
Gisteren werd mijn nieuw bestelde cv-ketel via Warmtebeheer geïnstalleerd.
Dit is naar alle tevredenheid gedaan.
De installateur was Thuisklimaat uit Enschede.
Wim Boogerd
Zeer goed bedrijf. Ze zijn telefonisch altijd goed bereikbaar. Bij vragen wordt je direct van advies voorzien . Levering verliep prima volgens afspraak , kortom een pluim .
Christian Thomas
Wat een geweldige service. Bij constatering van foutief invoer adres snel gebeld en ze hadden het zeer snel verbeterd. De volgende dag werd pakket bezorgd. Met een aangename verassing (rolmaat). Product was euro's goedkoper dan elders. Echt top. Ik zou het iedereen aanraden.
Ben Nienhaus
Wat een geweldig bedrijf. KLASSE !
CV ketel gekocht en door hun laten installeren. Binnen een week alles geregeld.
Door vele e-mails op de hoogte gehouden wanneer het geleverd werd en wanneer het en door welke installateur geïnstalleerd ging worden. Binnen 1 week, geleverd en geïnstalleerd.
Diverse telefonische contacten gehad met Wietse, Erik en Denis kant. Snel contact en super vriendelijk.
Na een storing, direct na plaatsing, telefonisch contact met Denis, na 50 minuten gehele procedure doorgelopen en probleem opgelost. Wat een geduld en klasse.
Kortom, ik ben 80 jaar en heb nog nooit zo een geweldig bedrijf meegemaakt met super vriendelijk en ter zake kundig personeel.
fam sijbers
prettig contact met Raymon , snelle offerte en afspraken worden netjes nagekomen
Michael
Kan niet anders zeggen dan een geweldig bedrijf. Reageren snel. Denken mee en als er iets ontbreekt of fout gegaan is in de bestelling wordt dat razendsnel opgelost. Zeer goed bereikbaar en een duidelijke website. Kan echt niets negatiefs bedenken over dit bedrijf