WebwinkelKeur
klantbeoordeling
9,0/10
80 Reviews
F. Jacobs :

Bed online gekocht. Prima service via de telefoon.Er werd de tijd genomen voor uitleg en nog aanvullende info via mail
Wesley :

Wij zijn ontzettend blij met de service van Royal Bedden.

Wij hebben een jaar eerder een boxspring gekocht bij een andere leverancier. Na verhuizing wilde wij graag een TV-lift en de leverancier van ons bed kon ons hierin niet voorzien ivm onze wensen. Wij wilde namelijk een TV-lift waar een flinke TV in past (dit is lastig te vinden). Om deze reden zijn wij uitgekomen bij Royal Bedden.

Doordat ons bed ergens anders vandaan kwam was het lastig om te bepalen welke kleur we moesten kiezen voor de TV-lift. Op advies van Royal Bedden hebben wij bij de leverancier van ons bed een proefstaaltje opgevraagd en deze doorgestuurd naar Royal Bedden. Binnen een mum van tijd kregen wij per mail verschillende kleurstalen toegestuurd met een passend advies.

We hebben dit advies opgevolgd en enkele weken later werd de TV-lift geleverd. We zijn hier ontzettend blij mee en danken Royal Bedden voor de goede service en de fijne afhandeling.
Sina :

Wir haben unser Bett blind gekauft. Wir sind sehr zufrieden. Qualität top! Wir würden jederzeit wieder ein Bett bei royal Betten kaufen, kann man nur empfehlen
Sebastiaan Slottje :

Goede prijs/kwaliteit. Helaas door leveringsproblemen iets langer op het bed moeten wachten, maar het was zsker de moeite waard. TV lift werkt soepel en de memory functie zorgt ervoor dat je TV met 1 druk op de knop in de juiste positie komt.
Nette service en vreindelijke mensen.
Ik ben een tevreden klant
avw :

bed met topper en tv lift geleverd. ligt uitstekend en ziet er fantastisch uit. goede service, vriendelijk advies, ruim de tijd genomen. geweldige bedden en een zeer ruime keus. mogelijkheid om bed geheel naar eigen keuze samen te stellen. snelle levering
Sander :

Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Deskundig en goed advies.
Een hoogwaardige boxspring voor een aantrekkelijke prijs.
Prima zaak,wij zijn zeer tevreden.
Bedankt.