A
Alleen aanraden als een artikel wat niet ondersteunend werkt het retour kan worden gestuurd
Geert Hennen
Dit is absoluut de specialist op het gebied van hoog laag boxspring bedden. Ze hebben het niet alleen uitgevonden ze hebben ook veel meer mogelijkheden en keuze dan anderen. Daarnaast zijn ze ook veel goedkoper en zijn hun bedden geoedgekeurd door de thuiszorg.
Mijn vrouw en ik bevelen dit bedrijf echt aan.
Sandra
Kwaliteit, service en vakmanschap!! Dit zijn zeer belangrijke kwaliteiten die tegenwoordig moeilijk te vinden is en ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam!! Top ga zo door.
Diana
Een aantal jaar geleden had mijn vader een sta opspoel gekocht bij een thuiszorgwinkel voor €3300,- maar na steeds maar repareren waren we het helemaal zat. Nu hebben we inmiddels alweer 7 jaar een echt mooie sta op stoel van jullie en voor ook nog minder geld en zoals jullie toen al beweerden, de stoel is perfect en zeker nog nooit kapot geweest. Maar het fijnste is dan mijn vader er ook veel prettiger in zit en veel minder last van zijn kwaaltjes heeft.

Leefcomfort erg bedankt
M. Dijkstra
Ongelooflijk fijn zoals ik telefonisch te woord werd gestaan, toen ik op zeer korte termijn een hoog-laag tweepersoons zorgbed in huis wilde hebben. Er werd creatief met mij meegedacht, wat er met de al in het bedrijf aanwezige zaken, kon worden gemaakt. Sneller dan ik hoopte waren de bedden klaar en werden ze bezorgd. Heerlijk dat het allemaal gelukt was, voordat mijn man voor het eerst een weekend naar huis mocht komen. Heerlijk om elkaar makkelijk weer aan te kunnen raken en op gelijk niveau te liggen. De mensen van Leefcomfort begrijpen wat je als mantelzorger doormaakt, waardoor ze precies de juiste toon hebben. Bovendien ziet het bed er prachtig uit.
Renee
Geachte Inge van VELDHUIZEN,

Fijn dat u mij vanmorgen even telefonisch tewoord heeft gestaan vanuit uw auto.

Ik heb het voetendeel van het Belletto Linea HH bed van mijn man inmiddels overeenkomstig uw advies handmatig weer kunnen herstellen en heb de verzorging van mijn man in de Woonzorg Voorziening, waar hij verblijft, daarover nader geinformeerd.
Ik heb hun gezegd dat zij bij problemen in de toekomst jullie (zoals wij vanmorgen afspraken) kunnen benaderen voor service, omdat het bedrijf dat het bed eind 2015 heeft geleverd (Vitalis-Zaandam) failliet is en Medipoint dat Vitalis heeft overgenomen geen Belletto bedden levert en die service dus niet kan overnemen.

Heel veel dank voor uw hulp.

Vriendelijke groet

Mw. Renee