Andrea
Goede service, snelle levering, mooi product
Jan Siemerink
De webwinkel is niet alleen digitaal super op orde, maar ook "analoog"! Ik had ook een inlegraam nodig en omdat ik een nogal afwijkende situatie had was telefonisch contact onontbeerlijk! Vincent heeft me enorm goed bijgestaan door zijn adviezen waardoor we alles supermooi en passend hebben kunnen bestellen en daarna kunnen inbouwen in de nieuwe vloer van onze woonkamer. Het blank-geanodiseerde rolroosters i.c.m. de matzwart gepoedercoate inlegramen zijn een juweel voor onze woonkamer geworden.
Deze webwinkel kan ik dus een ieder zondermeer aanraden!!!!
gerda visseren
Maandag besteld . woensdag in huis heel mooi !! .
Erna
Eerst telefonisch contact gezocht en een antwoordapparaat, maar snel teruggebeld en antwoord op mijn vraag. Bestellen makkelijk in te vullen en meteen een bevestiging. De levertijd is nu iets langer maar wel zoals voorspeld. Het rooster ziet er mooi en keurig uit en de maat klopt. Prettig contact en waar voor het geld!
AvL
Het geleverde aluminium rolrooster past perfect en ziet er heel mooi uit.

Als extra heb ik ook gaas besteld voor onder het rolrooster, zodat er geen 'troep' in de convectorput kan vallen. Echter het geleverde gaas hecht niet goed aan het meegeleverde klittenband, zodat het gaas niet mooi strak te trekken is.
Vandaar 4 van de 5 sterren.
Richard vd Bosch
Uitmuntende snelle service en een prachtig kwaliteits product.