Nathan
Zeer snelle levering. Zaterdag besteld , maandag verzonden en woensdag al binnen. Ook een zeer goede prijs voor de uitlaat. Kort gezegd een aanrader
Kenny
What you see is what you get, niet voor dit bedrijf...hier krijg je VEEL MEER dan verwacht :)
Heb een notitie bijgevoegd in mijn bestelling en deze werd perfect beantwoord, MD laat zien dat ze haar klanten en wensen serieus nemen, hulde!
De levering was enigszins vertraagd maar ook dit werd op voorhand netjes vermeld, kan niet anders dan jullie aanbevelen.
Mario
goeie service , correcte antwoorden op vragen blij met mijn Mivv
Ricardo
Motordempers heeft er alles aan gedaan om mij als klant tevreden te stellen, door de Brexit bleek er vertraging te zijn of zelfs onduidelijkheid of producten geleverd konden worden. Dennis van Motordempers heeft mij zeer goed geholpen en van alles op de hoogte gehouden, zo heeft motordempers er alles aan gedaan om de decat voorbochten voor mijn Z1000 alsnog te kunnen leveren, vooruitzicht was rond 8 januari.

De Lextek decat voorbochten op 20 december besteld en zojuist in ontvangst mogen nemen. Sneller dan verwacht maar ook hier werd ik dan ook weer netjes van op de hoogte gehouden, nog niet op de Z gemonteerd naar dat gaat niet lang duren voor nu is Motordempers zeer zeker een aanrader!!
John Jean L Moermans
Snelle correcte afhandeling en levering van mijn bestelling
marc Van Dorst
Voldoet aan de Levertijd en een zeer goede prijs