André
Geen dwangmatig verkoopverhaal, maar juist een persoonlijke benadering en enthousiasme over alles wat met grillen en Kamado’s te maken heeft. Zowel Marc als Peter nemen de tijd om hun klanten zich thuis te laten voelen in de winkel en kunnen door eigen ervaring vertellen voor welke kamado je het beste kunt kiezen, of het nu om een Kamadoe Joe, Green Egg, Big Bastard of IQ gaat, omdat ze ze allemaal hebben uitgeprobeerd.
In juni mijn telefoonnummer achtergelaten en tegen elke verwachting in eind juli gebeld dat de gewenste KJC3 binnen was. Ondanks dat ik niet meer in Den Helder woon, maakte Marc er geen probleem van om dit zwaargewicht bij ons thuis te bezorgen, buiten Den Helder. Mijn bestelling werd nog met een leuk tasje goodies geleverd met o.a. wat rubs en rookhout. Daarna nog even wat uitgelegd en wat staan de babbelen over het leuke van grillen op een kamado en gecontroleerd of hij de barbecue goed achterliet.
Al met al een hele leuke aankoopervaring bij Bakker gehad en raad ten zeerste iedereen aan om hier eens te gaan kijken, luisteren en kopen. Mijn vervolgaankopen, zoals kolen zal ik zeker bij hen doen.