Vincent Schuimer
Goede en snelle service, snelle correcte levering.
Stichting PrimAH
Ze reageren zeer snel en adequaat. Bestelling wordt snel verwerkt en daardoor zeer snel in huis.
Jose
goede service, snelle levering
Peter van Diepen
Makkelijke opzet. Bestelling snel in huis
Sonja
snelle levering, scherp geprijsd
Wendy (Casa dell’Arte)
Als ervaren museumgids en reisleider ben voor mijn eigen bedrijf Casa dell’Arte op zoek gegaan naar een betaalbare en aantrekkelijk ogend communicatie systeem. Naast de fraaie vormgeving en gewicht, was de prijs zeker een belangrijke overweging en het Rkop systeem bood precies waar ik naar op zoek was.
Ik twijfelde want bij interactief rondleiden leek de two-way versie erg aantrekkelijk. Uiteindelijk heb ik toch voor de one-way versie gekozen omdat bij deze versie mijn klanten eigen koptelefoons kunnen gebruiken wat wel zo hygiënisch is. Voor die klanten die daar niet over beschikken kun je losse Rkop koptelefoons aanschaffen die je kunt voorzien van een kapje waardoor je de koptelefoons steeds weer schoon kunt hergebruiken.
Het systeem werkt storingsvrij in de verschillende musea waar ik heb rondgeleid. De batterijduur is ijzersterk want na 10 uur rondleiden was er nog geen afname van de batterijduur te bemerken. Het meesjouwen van losse batterijen of een oplaadkoffer is dus niet nodig!
Mijn ervaringen zijn bijzonder positief zowel met het systeem als met de geleverd service. Mijn klanten kunnen me nu overal goed horen zonder dat ik de andere bezoekers lastig val met een harde stem. Kortom, ik wil niet meer zonder!