Marina
Uitstekende ervaring, snelle reactie per mail en binnen 24 uur in huis.
Melis
De bestelde lampjes zijn bij Post.nl zoek geraakt. Toen bestelling niet kwam telefonisch contact gezocht met webshopmarlin.nl, waarop onmiddellijk actie werd ondernomen en de bestelling de volgende dag reeds werd bezorgd. Tussentijds werd per email contact met mij onderhouden over het verloop van de bestelling.
Fantastisch!!
Tina
Fijne webshop!! Hadden een ladyshave voor mijn moeder, die ze nergens meer hadden. Mijn moeder is er heel blij mee. Snelle levering en communicatie.
Nma visser engel
Snelle levering en overzichtelijke site
A
Op de website had ik een erg leuke klok gezien, werd er gelijk enthousiast van. De klok was wit (stond er bij), en dat zocht ik juist, want hij zou op mijn licht grijze muur komen. Wanneer ik het pakket thuis opende, bleek hij licht grijs te zijn, ik baalde hier enorm van. Ik belde Marco en hij was ontzettend vriendelijk en service gericht. Hij bood zijn excuses aan voor het ongemak, en dat de kleur inderdaad verkeerd was, ook op de site stond het zo dus dit zou hij gelijk veranderen. Doordat ik met hem belde, en hij zo vriendelijk reageerde, voelde dit ontzettend fijn. Ik kreeg heel snel mijn geld terug. Ondanks dat het misging met de bestelling, heb ik toch een ontzettend fijne ervaring met de webshop gehad waardoor ik ze zeker zou aanraden bij andere mensen! Heel veel succes nog!
c brouwer
Makkelijk bestelling geplaatst, snelle levering en keurig verpakt.