WebwinkelKeur

klantbeoordeling

9,6/10


StarStarStarStarStar
  • Ralph van Zandt: “Systeem ruim een half jaar geleden ontvangen en geïnstalleerd. Het systeem (de superdeal van € 350,-) zit qua prijs zeker niet bij de duurdere alarmsystemen, maar de kwaliteit van het systeem is dat zeker wel. Alles voelt solide aan en draait probleemloos. Voor de installatie wel even ruim de tijd nemen, ik heb 1 avond nodig gehad om alles te programmeren en 1 avond om alles op te hangen. Bij vragen reageert de verkoper zeer snel, dus ook de service een dikke pluim. De handleiding loodst je netjes door de setup heen, en als je eenmaal de menu-structuur snapt, kan je redelijk eenvoudig gewenste instellingen aanpassen, ook degene die niet volledig zijn beschreven in de handleiding. Al met al een aanrader voor degene die een serieus en degelijk alarm systeem willen tegen een betaalbare prijs.”
  • Paul Tetteroo: “Uitstekende service. Systeem werkt perfect. Snelle reactie op de vragen via email. Top!”
  • John v.d. Pers: “Na verschillende offertes te hebben beoordeeld van beveiliging firma´s (en geschrokken van de prijs) heb ik op internet dit bedrijf gevonden. De reviews waren zeer positief. Nadat mijn broer het (na goede ervaring met product en klantenservice) ook succesvol en naar tevredenheid had geïnstalleerd besloot ik het ook te bestellen. Dankzij de goede Nederlandstalige gebruiksaanwijzing (te downloaden) ging het programmeren en installeren van het systeem mij goed af. Natuurlijk heb je dit niet in een dag gedaan, is ook logisch want een professioneel bedrijf heeft er ook al een dag voor nodig terwijl zij dit dagelijks doen. Ik ben tevreden over de producten zelf, over de klantenservice (snelle responstijd via email van Roy) en de werking van het systeem. Wij voelen ons nu een stuk veiliger in huis, mede doordat er in de buurt regelmatig was ingebroken waarbij zelfs goed hang -en sluitwerk voor de inbrekers geen belemmering bleek te zijn. Ik beveel dit bedrijf dan ook van harte aan bij andere mensen.”
  • Erik: “Omdat ik op kort termijn op vakantie ging was ik met enige haast op zoek naar een nieuw GSM alarm systeem. Mijn oude alarm had het begeven. Via google ben op deze site terecht gekomen. Omdat het mogelijk qua bezorgtijd (weekend) niet meer haalbaar was, werd er een uitzondering voor mij gemaakt en mocht ik het dezelfde dag 's avonds gaan halen. Top klasse!!!! Complimenten en ontzettend klantvriendelijk. De Nederlandse handleiding heeft ervoor doen zorgen dat ik alles goed en snel geïnstalleerd had. Om de puntjes op de i te zetten heb ik in het weekend (zaterdagavond) nog een aantal vragen via de mail gestuurd. Hier kreeg ik 1 dag later (op zondag) al meteen antwoord op. Klasse! Mag ik deze verkoper hiervoor ontzettend bedankt! Ik ben met een gerust hart op vakantie gegaan. Wat het systeem betreft, het functioneert perfect. Een aanrader voor iedereen. je kunt het systeem zo uitgebreid mogelijk maken te denken aan bewegingsmelders, deursensoren, raamsensoren (trillingen), rookmelders, CO melder, gas detector etc etc...... Nogmaals een aanrader. Aangezien ik in mijn vak vaak punten moet geven... geef ik aan de service en product een dikke 10. ”
  • Kay: “Vriendelijke service. Goed advies. Snelle levering. Netjes verpakt. Gebruiksvriendelijk en betrouwbaar alarmsysteem. Fijn dat er een Nederlandse handleiding geraadpleegd kan worden! ”
  • Koning: “Levertijd is goed, prijs kwaliteit is goed. Zeer klantvriendelijk en zelfs dik een jaar na aankoop werd er kosteloos en zonder een zucht of een stoot een onderdeel gerepareerd. Top service!”
lees meer ervaringen >