Jurjen
Nieuwe Segway e125s gekocht. Super geholpen in Oud-Beijerland. Mooie winkel en vriendelijk personeel. Alle tijd om dingen uit te leggen over de scooter. Zeer tevreden. Bedankt.
Michael
Aangezien ik langs beide DAB locatie kom ben ik bij beide geweest om te kijken naar de scooter die ik wilde. Scooter via zwijndrecht besteld en in oud-beijerland kunnen halen. super service. De scooter in drie dagen kunnen halen zeer snel. Bij het ophalen nemen ze de tijd om de scooter uit te leggen. f
Frans
Scooter is nieuw gekocht bij DAB. (Super Soco CPX)
Laatst problemen met mijn voorwiel, buiten de invloed van Dab overigens. maar niet meer mee te rijden.
Belletje naar de zaak gedaan. scooter is keurig netjes opgehaald, en
Kostenloos gemaakt.
Geheel ontzorgd .
Rudi
Goede service
Ron
Vandaag met mijn La Souris scooter bij DAB Oud Beijerland geweest vanwege een storing. Uitgelezen en gelijk gerepareerd. Er bleek een breuk te zitten in een kabeltje. Super snel en goed geholpen. Na zoveel ellende en slechte service bij La Souris is dit echt een verademing. Deze jongens zijn zo klantvriedelijk!! Mijn volgende scooter koop ik daarom zeer zeker bij DAB Oud Beijerland.
Maarten de Jong
Vandaag mijn nieuwe Momo scooter opgehaald. Tijdens het kopen werd ik perfect geholpen en een goede uitleg gehad. De scooter is perfect en rijd goed.
Fijne zaak en vriendelijk personeel.