Maarten de Jong
Vandaag mijn nieuwe Momo scooter opgehaald. Tijdens het kopen werd ik perfect geholpen en een goede uitleg gehad. De scooter is perfect en rijd goed.
Fijne zaak en vriendelijk personeel.
Frank
Goeie service eerlyk en betrouwbaar
Anja doolaard
Mooie zaak, met heel veel keuze. Personeel is zeer vriendelijk en hebben kennis van zaken. Kortom een zaak die door mij zeker aanbevolen wordt wanneer je op zoek bent naar een mooie scooter.
michel
Prima service
Ron Westdijk
Geweldige winkel met vriendelijk en vakkundig personeel en top service
Rinus Jansen
Heeft mij heel goed en vakkundig geholpen. Mijn scooter komt van een andere winkel, deze heeft mijn scooter bezorgd maar geen tot weinig uitleg gegeven over de werking van de scooter. Ten eind raad ben ik naar DAB Scooters in Oud Beijerland gereden samen met mijn vrouw. Bij aankomst was de persoon die mij hielp zeer verbaasd dat er op deze manier een scooter aan mij was overhandigd. Het plastic zat nog op mijn achterlicht en aan de voorkant. De scooter was niet eens ge-updated. Ik heb ter plaats een goede uitleg gekregen en gevraagd of ik mijn scooter voortaan kon brengen voor de servicebeurten, het antwoord was we zien u graag terug komen voor de toekomstige onderhoudsbeurten en als u problemen heeft kan u altijd bij ons terecht. Dat noem ik nou service en goede adviezen.