Rinus Jansen
Heeft mij heel goed en vakkundig geholpen. Mijn scooter komt van een andere winkel, deze heeft mijn scooter bezorgd maar geen tot weinig uitleg gegeven over de werking van de scooter. Ten eind raad ben ik naar DAB Scooters in Oud Beijerland gereden samen met mijn vrouw. Bij aankomst was de persoon die mij hielp zeer verbaasd dat er op deze manier een scooter aan mij was overhandigd. Het plastic zat nog op mijn achterlicht en aan de voorkant. De scooter was niet eens ge-updated. Ik heb ter plaats een goede uitleg gekregen en gevraagd of ik mijn scooter voortaan kon brengen voor de servicebeurten, het antwoord was we zien u graag terug komen voor de toekomstige onderhoudsbeurten en als u problemen heeft kan u altijd bij ons terecht. Dat noem ik nou service en goede adviezen.
Frank
Goede service en vriendelijk personeel
Guus
Ongeveer een maand geleden een scherm besteld. Werd vervolgens gezegd dat hij binnen 2 dagen bezorgd zou worden, echter wacht ik nu al een maand en nogsteeds niets binnen. 2 weken geleden nog een mailtje gestuurd, daar werd niet op geantwoord.
Ellis
Na de bestelling nog wat wijzigingen doorgegeven, nooit een bevestiging van ontvangen. Bij afleveren werd wat informatie gegeven over de service beurt. Dit bleek niet te kloppen. Na bijna 5 maanden eerste beurt laten uitvoeren, banden opgepompt, olie ververst en 2 schroefjes aangedraaid. In totaal 20 minuten bezig geweest en mijn zoon moest even €100 aftikken!!! Te belachelijk en ze waren zeker niet voor rede vatbaar en niet coulant!
Bart de Reus
Hele goeie service, betrouwbaar en altijd in om je te helpen bij kleine dingen achteraf.
Pim
Zeer vakkundig geholpen door de eigenaar. Alles is mij duidelijk en rustig uitgelegd. De volgende dag werd ik nog even gebeld of alles goed gegaan was.
Uiteraard heb ik verteld dat ik erg tevreden ben met de scooter , maar ook met de service !