Miriam
Snel en accuraat
Dylan
Eenvoudig te bestellen door de duidelijke info op de site en die gegeven wordt aan de telefoon. Goed en stevig verpakt voor verzending.
A. Ramdin
Geweldige service, vragen worden de dezelfde dag nog beantwoord via mail.
Klant vriendelijke medewerkers. Wat er belooft wordt krijg je ook.
Nazorg en garantie heb ik nog geen ervaring mee, maar uitgaande van de ervaring die ik heb ,zal dat zeker goedkomen.
Harry
ST 771 Etched Glass Raamfolie die bij het opplakken direct kapot scheurt. Het opplakken vond plaats aan de binnenzijde van de raam. Hier was het warmer dan 9 graden. Het gereedschap wat ik hiervoor gebruikte gebruik ik al jaren voor het aanbrengen van raamfolie. Hier heb ik nog nooit meegemaakt dat dit ging scheuren. Ook kwamen er direct bij het aanbrengen krassen op het folie. Na mijn inzien is dit absoluut geen kwaliteit folie is. Volgens bedrijf ligt het aan het lostrekken van de folie wat niet goed is gedaan. Erg jammer is dat ze de gebruiksaanwijzing niet in de verpakking doen maar achterop de plakbon aan de buitenzijde van het pakket. Dit wordt overigens nergens vermeld. Al met al voor mijn nooit iets kopen bij deze oplichters!!

Ik ga wel opzoek naar folie van betere kwaliteit.
Anne
Onmogelijk om fatsoenlijk de raamstickers te plakken zonder lelijke kreukels erin en de stickers zijn niet passend op maat.
denis mehmedov
Goed kwaliteit, snel livering 👍