Yolanda
Mooie fietsen en levertijd zoals aangegeven!
Marja Siep
Ik heb al twee keer binnen band moeten vernieuwen. Is niet echt anti lek. Maar voor de rest tevreden hoor.
Brigitte Moonen
Afgelopen Zaterdag geweest om een fiets te bekijken, geweldig geholpen vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg mochten de fiets testen ter plaatse. We hebben hem gelijk gekocht.
Jan van Dijk
In no-time het juiste item geleverd, klasse
Ed Palmars
Na een eigen foute bestelling werd dit perfect opgelost door het goede onderdeel op te sturen met een retour sticker erbij zodat ik het verkeerd bestelde gelijk terug kon sturen
Met dank van vertrouwen
Jack Notmeijer
Super service levert de hoofdvestigingen in Schijndel, wij kregen nee op het rekwest bij de leverancier van onze twee fietsen na een gebroken velg, deze gaf aan” jammer maar garantie is voorbij en breuk in velg is eigen schuld “ na contact te hebben gehad met Lacros zelf gaf deze aan dat een breuk in velg nooit was voorgenomen en wij de velg gratis konden omruilen als we weer terug waren in Nederland, wij wilden dan gelijk 2 spiegels bestellen, dit alles onlangs gedaan, zelfs de spiegels hoefde wij niet af te rekenen, dit was services gaven zij aan, en dat was het ook,goede services ook al was dit de verantwoordelijkheid van een verkooppunt dat zijn verantwoordelijkheid niet nam.