Rowena
Super leuke kleding en de service is echt top! Bij vragen en opmerkingen heb je snel antwoord. Erg prettig. Ga zeker meer bestellen!
Kimberly
Super service, super goede kwaliteit en hele snelle levering. Wij zijn er fan van 🥰😍
Sarah
Hele leuk en hippe kleding van goede kwaliteit. Helaas een longsleeve gehad waarbij de naad losliet na één keer dragen. Contact opgenomen en er werd meteen een nieuwe opgestuurd. Snelle reactie en een TOP service!
Inge van Buggenum
Hele leuke kleding en andere spullen. Goede kwaliteit. En gewoon kei leuk!
Lillian
Voor de 2de keer de mysterybag besteld. Deze keer zat er een shirtje in de verkeerde maat mij. Dit werd gelijk goed opgelost doordat er een nieuwe werd toegestuurd. Vragen worden goed en snel beantwoord. De kleding blijft mooi ook na vaak wassen. Ik kijk al uit naar de volgende mysterybag.
Christina
De kwaliteit van de kleertjes kan ik alleen positief over zijn want die is zeer goed. Vind het alleen jammer wanneer je een bestelling doet van een outfitje met broekje, bloesje en mistery box dat er dan in de mistery box exact dezelfde broek nogmaals zit. Ook een retour aanmelden zou simpeler mogen zijn want na 3dagen weet ik nogsteeds niet hoe ik een retour kan verzenden vanuit België. Bij de volgende bestelling denk ik toch 2x na