WebwinkelKeur

klantbeoordeling

9,5/10


StarStarStarStarStar
  • B. Kooij: “correct en snel geleverd”
  • Erik Elbers: “De bestelling is keurig netjes, en ook snel afgehandeld. Alleen is het jammer dat er geen verdere voortgang gemeld wordt van de afhandeling. Het enige wat je krijgt is een automatisch gegenereerd bericht dat de bestelling aangenomen is. Ik denk dat een tussentijds bericht van "uw order is verwerkt/verzonden" op zijn plaats is.”
  • Nico Jetten: “ik ben zeer tevrede met zoveel met de uitleg van het product als er iemand in de familie of vriendenkring iets van deze producten nodig heeft zal ik tijd voor je tuin.nl aanraden”
  • Sandra: “Grote houten plantenbak besteld, en enkele dagen later netjes op een pallet afgeleverd in Belgie”
  • Endy: “Ik wilde graag echt goede plantenbakken(geen bakjes die na een jaar zijn vergaan van een tuincenter) aanschaffen en kwam via het internet bij Tijd voor je tuin uit. Voor mijn bestelling werden mijn vragen omtrent kwaliteit en afwerking netjes beantwoord. Bezorging werd op de ochtend van bezorgen afgebeld wegens omstandigheden, vervelend(ik was er speciaal voor thuisgebleven) maar dit kan gebeuren. Jammer vond ik dat bij bezorging uiteindelijk 1 scheur in een poot aanwezig was die gezien had moeten worden(ik heb dit thuis nog laten controleren door een vakman die in houtbewerking zit) en ook door tijd voor je tuin hersteld had kunnen worden. Mij werd na enkele pogingen middels mail en telefonisch contact geadviseerd om het met lijm in te smeren en af te klemmen en daarna op te schuren. Een rit naar de bouwmarkt, een bus D4 lijm a 15 euro en wat werk na is het door me zelf hersteld. Dit vind ik voor 2 plantenbakken, in totaal 751,95 euro incl verzenden, toch wel een zwaar minpunt. Ondanks dit minpunt, en dat ik de service beter zou willen zien, ben ik wel blij met de bloembakken. Helaas kan ik geen keuze selecteren tussen goed en matig(beoordeling was beter als het een schaal tussen 0-10 had. Dan had ik een betere score (6) kunnen toepassen die iets gunstiger over komt. Nu heb ik, omdat het meer naar beneden overkomt 'matig' moeten kiezen. Hopelijk kan tijdvoorjetuin m.b.t laatste controle en de service wat verbeteren. Kijk maar bij de andere beoordelingen, als bestellingen goed worden geleverd dan zijn kopers ook echt tevreden, zijn er echter problemen dan wordt de service als punt gemeld. ”
lees meer ervaringen >