Leukebril.nu

Leukebril.nu

Leuke leesbrillen, leuke Blueberry brillen, leuke festival zonnebrillen…. maar onze brillen zijn niet alleen maar leuk natuurlijk. De brillen die wij aanbieden zijn ook handig, origineel en/of praktisch.

April 2010 opende Leukebril haar digitale deuren! Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een webwinkel met een breed assortiment aan brillen. Wat dacht u van onze Clic brillen collectie? De Clicbril is een leesbril die u altijd bij de hand heeft, nooit in de weg zit en er ook nog eens leuk uitziet. Heeft u wel eens van een make-up bril gehoord? Een praktische bril die het opmaken een stuk makkelijker maakt. Maar zo biedt Leukebril.nu ook een breed assortiment aan van Blueberry Glasses een bril die uw ogen beschermt tegen het schadelijke blauwe licht van een tablet, smartphone of computerscherm. Maar wij hebben ook handige SeeOO leesbrillen, Polaroid lees- en zonneleesbrillen, Festival zonnebrillen, Ice Watch zonnebrillen en zwembrillen op sterkte.

Wij blijven uitbreiden en zijn voor u altijd op zoek naar de leukste nieuwe leesbrillen, zonnebrillen, praktische brillen en accessoires. Daarnaast ontvangt u bij iedere bestelling een gratis brillendoekje!
9,2
4.996 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
  • Marloes
    Review voor Leukebril.nu

    Fijne webwinkel met veel soorten leesbrillen. Ik heb er meerdere besteld.