Acoustic Home
Acoustic Home is dé specialist als het gaat om het oplossen van geluidsproblemen in woningen en bedrijven. Wij bieden een unieke lijn aan geluiddempende producten. Onze akoestische panelen laten je geluid ervaren zoals het hoort te zijn: aangenaam en puur.
7,6
19 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 19 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • Femke
  Review voor Acoustic Home

  Waardeloze tent. Twee panelen besteld en betaald. Geen bevestiging ontvangen en nooit geleverd. Bij contact via whatsapp krijg je halve en ontwijkende antwoorden. Volledig onbetrouwbare tent. Ga mijn geld maar terughalen bij amex

 • J den Hartogh
  Geverifieerde klant van Acoustic Home

  Spullen zouden verzonden zijn, maar heb nog

 • Hoe beoordeel je Acoustic Home?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Bart
  Review voor Acoustic Home

  Panelen besteld maar waren helaas niet leverbaar uiteindelijk. Bedrag zou retour komen maar zowel bellen als mailen heeft geen zin. Wanneer krijgen we ons geld terug?

  Antwoord van Acoustic Home

  Beste Bart,

  Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review.
  Jammer te horen dat u ons niet te pakken heeft gekregen per telefoon, wij zijn binnen werkdagen tussen 08:00 en 17:00 te bereiken. Helaas als wij op een klus zijn waar wij al het personeel voor nodig hebben, hebben niet altijd de kans om de telefoon op te nemen. Per e-mail reageren wij altijd binnen 1 werkdag.
  De betaling is inmiddels verwerkt en heeft zoals gebruikelijk een aantal werkdagen verwerkingstijd nodig.
  Helaas krijgen wij nu geen antwoord meer op onze vraag of de betaling is ontvangen. We gaan er dan ook vanuit dat het is opgelost.
  We vinden het erg jammer dat u een review van 1 ster heeft achtergelaten, er zijn nou eenmaal processen die langer duren waar wij geen invloed op hebben.

  Alvast dank en wie weet tot ziens!
  Acoustic Home

 • M. Konings
  Review voor Acoustic Home

  Wij hebben op de website acoustic-home.com akoestisch behang gekocht voor een bedrag van ongeveer 1000 euro. We hebben er enorme spijt van. De afdrukkwaliteit is prima, het is mooi materiaal, maar het resultaat is teleurstellend.

  Wij hebben recentelijk de nodige ervaring met behangen: hebben al glasvezel, kurk, papier en vliesbehang behangen en dit was geen probleem en is erg mooi geworden. Maar bij dit behang akoestisch behang was dit onmogelijk. Op de website staat: ‘Eenvoudige en naadloze afwerking: Het behang is gemakkelijk aan te brengen. Je brengt de behanglijm aan op de wand en plakt het behang in één stuk op de muur.’

  Dit is echt enorme onzin. Onze muur was strak gestuct, met voorstrijk behandeld en we hadden voor deze klus hun bijpassende behanglijm erbij besteld. Het resultaat: overal bubbel en de lijm plakt onvoldoende.

  Het ergste is nog het totale gebrek aan service, hulp of tegemoetkoming. Eerst waren de foto’s die we stuurde niet duidelijk, toen moest het toch een video zijn. Zo werden we een tijdje aan het lijntje gehouden. Volgens hen hadden we eerst te zacht aangedrukt, toen toch weer te hard gestreken, maar één ding was volgens hen zeker, het lag zeker niet aan het materiaal. Wat ook de oorzaak mag zijn, de belofte dat het eenvoudig aan te brengen is, is in ieder geval onzin.

  En dan staat op de site ook nog dit: ‘Bij Acoustic Home staat de klant centraal, wij zorgen dan ook altijd voor een passende oplossing (…)’. Wellicht bedoelen ze voor zichzelf een passende oplossing, maar in ieder geval niet voor de klant.

  Ik wil iedereen waarschuwen voor aankopen bij dit bedrijf. De beloftes worden niet waargemaakt en het serviceniveau is 0.

  Antwoord van Acoustic Home

  Beste Mieke,
  Bedankt voor het delen van uw ervaring met het akoestische behang dat u bij ons heeft gekocht. We vinden het jammer dat u niet tevreden bent met het resultaat en onze service. We willen u graag verzekeren dat we altijd ons best doen om onze klanten tevreden te stellen.
  We hebben contact met u opgenomen en gevraagd wat voor u een passende oplossing zou zijn, maar we hebben helaas geen reactie ontvangen. Daarnaast willen we benadrukken dat ons akoestische behang is ontworpen om naadloos op de muur te worden aangebracht. We hebben dit behang al vele malen verkocht zonder klachten en we zijn er zeker van dat het behang van goede kwaliteit is.
  We begrijpen dat u ervaring heeft met het behangen van verschillende soorten behang en dat u het akoestische behang ook volgens de instructies heeft gemonteerd. Echter, zoals bij elk behang, is het belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan bij de montage.
  We willen er graag op wijzen dat we niet altijd volledig verantwoordelijk kunnen zijn voor problemen die ontstaan door verkeerde montage van het behang. We raden klanten altijd aan om de montage-instructies zorgvuldig te lezen of met ons contact op te nemen om ervoor te zorgen dat het behang correct wordt aangebracht.
  Nogmaals, we willen graag met u samenwerken om tot een oplossing te komen en hopen dat we uw probleem kunnen oplossen.
  We willen u vragen om alsnog contact met ons op te nemen, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. We zijn bereid om naar uw klacht te kijken en deze serieus te nemen. We hebben al veel klanten geholpen met het aanbrengen van ons akoestische behang en we willen graag onderzoeken waarom het bij u niet goed is gegaan.

  We hopen dat u ons nogmaals de kans wilt geven om het probleem op te lossen en we horen graag van u.

  Met vriendelijke groet,

  Het Acoustic Home-team

 • W.C Seits
  Geverifieerde klant van Acoustic Home

  Heel tevreden

 • Jans Wijnholds
  Geverifieerde klant van Acoustic Home

  Correcte afhandeling

 • Robin Segers
  Geverifieerde klant van Acoustic Home

  Dit verdient gewoon een review - voor home music studio 3 panelen besteld waarvan 1 met logo eigen bedrijf / ze hielden actief en snel contact om dit ontwerp tot een mooi resultaat te doen bekomen - top service

 • Marius
  Review voor Acoustic Home

  Producten worden laat geleverd, producten zijn niet conform de website, ze reageren niet op mail of telefoon, etc. Kortom is het een winkel waar je beter niet kunt bestellen als je opzoek bent naar kwaliteit en service.

  Antwoord van Acoustic Home

  Beste Marius,

  Dank voor het achterlaten van uw revieuw, dit waarderen wij ten zeerste!
  Helaas hebben wij geen e-mail verkeer kunnen vinden in onze mailbox en/of gemist telefoontje van u.
  Wij reageren altijd direct op binnenkomende e-mail en of telefoontjes, dus wij zijn hier uiterst verbaasd over!

  We horen het graag zodat we met uw klacht aan de gang kunnen!

  Met vriendelijke groet,

  Team Acoustic Home

 • Eelke
  Geverifieerde klant van Acoustic Home

  Snel reactie op vragen per mail, gebruiksvriendelijke website en mooie producten.
  Qua print en kleurstelling ben ik erg blij met de doeken. Je ziet wel licht kleurverschil waar het frame zit en waar niet.
  Een van de 2 doeken leek iets te hoog opgespannen, waardoor het puntje van de print net over de rand valt, ik vermoed dat dit eigenlijk niet de bedoeling was. Voor sommige tonen werkt het doek wel qua akoestiek, maar ik had op meer effect gehoopt.

 • Joyce Scheijen
  Geverifieerde klant van Acoustic Home

  Ik had twee akoestische panelen besteld, maar nadat ik ze had ontvangen bleek het akoestische gedeelte te ontbreken. Bedrijf deed helemaal niet moeilijk en stuurde mij meteen twee nieuwe panelen op!

 • Bas blok
  Geverifieerde klant van Acoustic Home

  Goed verpakt en snel geleverd. Panelen doen goed zijn werk.

 • Iris Houvenaeghel
  Geverifieerde klant van Acoustic Home

  Mooi material, vol doet aan onze wensen.

 • Mel Stein
  Geverifieerde klant van Acoustic Home

  De afbeelding is precies zoals we hadden verwacht. Mooi afgewerkt in de lijst met het akoestische frame er achter. Het galmen in de woonkamer is een stuk minder. De bestelling was goed ingepakt en op tijd bezorgd. Super blij mee!

 • Roger Van der Vee
  Geverifieerde klant van Acoustic Home

  Snelle levering

 • Berry Koster
  Geverifieerde klant van Acoustic Home

  Voordat ik het wist werd het paneel bezorgd. Voor het monteren is er een duidelijke instructie toegevoegd en de kwaliteit van het paneel is echt fantastisch!

 • Thomas
  Review voor Acoustic Home

  4 panelen besteld om de akoestiek in mijn kantoor te verbeteren, deze was door het ontwerp van het interieur nogal onrustig en veroorzaakte veel galm. direct een merkbaar verschil. overleggen en telefoneren gebeurd nu in veel meer rust.

 • Chest
  Review voor Acoustic Home

  Mooi schilderij besteld. Verrassend hoe de akoestiek in de kamer verbeterd is. Zeer tevreden!

 • Cedric Binkhorst
  Review voor Acoustic Home

  Willem, onze zoon wilde wij verassen met een gepersonaliseerd acoustisch paneeel. We hebben dit besteld met zijn eigen foto van hem en zijn neef tijdens het caitsurfen. Deze is vrijdag bij ons afgeleverd. Een erg mooi en kwaliteitsproduct! We zijn erg verrast. Hij is heel gaaf geworden. Kortom we zijn tevreden!

 • Nick Zevenbergen
  Review voor Acoustic Home

  Vorige week een paneel besteld. Prima kwaliteit paneel en het geluid bij ons thuis is daadwerkelijk sterk verbeterd!