TomosOnderdelenZeeland

TomosOnderdelenZeeland

Tomos Onderdelen Zeeland

Onze passie voor Tomos we streven ernaar zoveel mogelijk onderdelen in ons assortiment op
te nemen om uw Tomos rijdend te houden, te restaureren, tunen of een leuk project te bouwen voor de hobby.

Ons hoofddoel is om de verschillende typen Tomos brommers
rijdend te houden en daarvoor zoveel mogelijk artikelen in ons assortiment op te nemen om onze gezamelijke hobby te kunnen beleven.Met meer dan 10.000 onderdelen op voorraad!

Met een groot assortiment, scherpe prijzen en een snelle levering, zijn we ondertussen in Tomos land een wereldwijd begrip geworden.
Kijk gerust rond in onze webshop, voor vragen kunt u gerust een mail sturen naar info@tomosonderdelenzeeland.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.