TomosOnderdelenZeeland

TomosOnderdelenZeeland

Wat begon met sleutelen in de garage wat op een gegeven moment uit groeiden tot een volwaardige webshop / werkplaats met een paar tweedehands onderdelen, maar al snel uit uitgebreid moest gaan worden met een volledig assortiment aan onderdelen in een webshop, maar ook met een fysieke winkel in Goes.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Welkom bij TomosOnderdelenZeeland!

Bij TomosOnderdelenZeeland vindt u een groot assortiment Tomos bromfiets onderdelen en tal van andere artikelen die u gebruikt voor uw bromfiets.

Klantenservice staat bij ons zeer hoog in het vaandel.
Wij helpen u dan ook graag bij vragen over reeds bestelde artikelen of wanneer u meer informatie wenst over ons aanbod.

Kevin helpt u graag verder!


Bekijk Manifest