Mario Wii-U
Bij MarioWii-U.nl kan je spellen en/of hardware kopen voor de Nintendo Wii-U of verkopen als jij er geen gebruik maar van maakt. Zo kunnen wij er weer iemand anders blij mee maken. De Wii U is de opvolger van de Wii en maakt gebruik van een Gamepad (tablet). Bekijk hier ons aanbod aan Wii-U games, accessoires en consoles: https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-winkel.php.

Natuurlijk is het wel belangrijk dat een webshop betrouwbaar is:
- 6 maanden garantie!
- Veel beoordelingen!
- Achteraf betalen is mogelijk!
- Kom bij ons langs in Diemen!
De zekerheden van https://www.mariowii-u.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij beleven zo veel plezier op de Wii U. Het extra scherm maakt spellen zoals Game & Wario, Zelda Breath of the Wild en Mario Party zoo veel leuker.

Ook zijn wij echt fan van de amiibo, Deze miniaturen van onze favoriete karakters zijn echt super mooi vormgegeven.

Als klant is het wel even opletten, de Nintendo Wii U kan wel Wii games afspelen. Maar de oude Nintendo Wii en Wii mini kunnen geen Wii U games afspelen.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.