Ecopods
Ecopods zijn ecologische schoonmaakmiddelen dmv wateroplosbare pods gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Los een Ecopod op in een emmer of in de herbruikbare Aluminium fles voor een écht goed schoon resultaat en draag bij aan een duurzame toekomst.
...
De website wordt opnieuw gebouwd maar dit is nog in ontwikkeling. De huidige website is voor een groot gedeelte een kopie van ecopods.be.
De zekerheden van https://ecopods.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.