Slingerwinkel.nl

Slingerwinkel.nl

Bij Slingerwinkel.nl vind je slingers en ballonnen voor elk feest. Daarnaast maken we unieke tekstslingers, raamstickers en feestelijke ballondecoraties.
De zekerheden van https://www.slingerwinkel.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2012

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Sinds 2009 runnen wij onze webshop in feestartikelen. Begonnen met persoonlijke tekstslingers die je voor elke gelegenheid kunt laten maken. Van daaruit is ons assortiment steeds verder gegroeid: van heel veel ballonnen (ook per stuk te koop!) tot slingers en DIY pakketten. Alles voor een geslaagde start van jouw feest.
En al bestel je alleen een rolletje ballonplakkers, elke klant ontvangt van ons dezelfde enthousiaste service. Het leven is niet altijd een feest, maar met slingers en ballonnen wordt het wel een stuk leuker ;)
Feestelijke groetjes, Kerstin en Peter Buscop


Bekijk Manifest